ΚΥΠΡΟΣ

Οι τρόποι απόκτησης μετοχών της ΑΕΛ

Οι τρόποι απόκτησης μετοχών της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τους τρόπους που οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αγοράσουν μετοχές και κάνει κάλεσμα για μαζική ανταπόκριση στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ επιθυμεί να καλέσει τους απανταχού ΑΕΛίστες να ανταποκριθούν άμεσα στην προσπάθεια που ξεκίνησε για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Στόχος και σκοπός μας πέραν του οικονομικού, που είναι άκρως σημαντικό, είναι η συμμετοχή όσων περισσότερων φίλων της ομάδας μας γίνεται. Παραθέτουμε πιο κάτω τους τρόπους απόκτησης μετοχών:

Για κατοίκους Κύπρου

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να έρχονται καθημερινά επί τόπου στα γραφεία της ομάδας μας (09:00-13:00 – 15:00-18:00) στην κλειστή αίθουσα “Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού Νίκος Σολομωνίδης” στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα “Μάριος Παλάλας” και να κάνουν την αγορά τους επί τόπου.

Επίσης, μπορούν και μέσω e-mail. Αφού επιδείξουν το ενδιαφέρον τους στο [email protected] εμείς αποστέλλουμε αμέσως την αίτηση αγοράς μετοχών. Μας την επιστρέφετε συμπληρωμένη με τον ίδιο τρόπο και ακολούθως προχωράτε σε κατάθεση του ποσού για το οποίο ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μετοχές. Αφού γίνει η κατάθεση στον λογαριασμό της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ σας αποστέλλουμε και πάλι ηλεκτρονικά απόδειξη είσπραξης.

Στοιχεία για κατάθεση:

BENEFICIARY NAME: AEL PODOSFAIRO LTD
BANK: HELLENIC BANK
ACCOUNT NO: 241-01-466385-01
IBAN: CY36 0050 0241 0002 4101 4663 8501
SWIFT: HEBACY2N

ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εύκολα και απλά επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] και σας αποστέλλουμε αμέσως την αίτηση αγοράς μετοχών. Μας την επιστρέφετε συμπληρωμένη με τον ίδιο τρόπο και ακολούθως προχωράτε σε κατάθεση του ποσού για το οποίο ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μετοχές. Αφού γίνει η κατάθεση στον λογαριασμό της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ σας αποστέλλουμε και πάλι ηλεκτρονικά απόδειξη είσπραξης.

Στοιχεία για κατάθεση:

BENEFICIARY NAME: AEL PODOSFAIRO LTD
BANK: HELLENIC BANK
ACCOUNT NO: 241-01-466385-01
IBAN: CY36 0050 0241 0002 4101 4663 8501
SWIFT: HEBACY2N

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99383800 ή 25737555 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top