Oριστικά ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η συνέλευση…

Oριστικά ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η συνέλευση…

Από την περασμένη Παρασκευή η ιστοσελίδα μας, είχε προαναγγείλει τις προθέσεις του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους, για αναβολή της συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας. 

Πριν από λίγο εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ ενημερώνει τους μετόχους της ότι η προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 19:00 έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας μεταφέρεται για την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Saint George.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πόκερ του προέδρου Σοφοκλέους… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE