Αχρείαστη η απεργία στα ΤΑΕΠ εκτιμά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Αχρείαστη η απεργία στα ΤΑΕΠ εκτιμά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 9/7 εκφράζει αγωνία για τις εξελίξεις οι οποίες συμβαίνουν στον τομέα λειτουργίας των δημόσιων νοσηλευτηρίων και ταυτόχρονα δηλώνει ότι θεωρεί τις απεργίες από οποιουσδήποτε αχρείαστες, ειδικά αυτή την περίοδο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στην υγεία γενικά και ειδικότερα στη λειτουργία των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

 
Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών καλεί όλους τους εμπλεκόμενους όπως διαβουλευτούν, με πνεύμα συνεργασίας, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις και διατυπώνει τη θέση πως σε αντίθετη περίπτωση αυτοί που θα ταλαιπωρηθούν είναι οι ίδιοι οι ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE