ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία – Προειδοποιεί το Τμ. Μετεωρολογίας

ΚΑΙΡΟΣ: Εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία – Προειδοποιεί το Τμ. Μετεωρολογίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη (10/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Τμ. Μετεωρολογίας, εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία η οποία ισχύει από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (10/7) μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Την Πέµπτη (11/7), την Παρασκευή (12/7) και το Σάββατο (13/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο θα σηµειωθεί πτώση και θα κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top