ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Παιδικό κάθισμα έσωσε 2χρονο παιδί - Τα παρέλαβε η μητέρα του μετά την σφοδρή σύγκρουση

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Παιδικό κάθισμα έσωσε 2χρονο παιδί - Τα παρέλαβε η μητέρα του μετά την σφοδρή σύγκρουση

Οι δύο τραυματίες του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/7) στον δρόμο Μεσόγης – Τσάδας, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ ευτυχώς, παιδάκι που ήταν στο ένα όχημα, δεν τραυματίστηκε.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, τα οποία οδηγούνταν από 28χρονο και από 47χρονο αντίστοιχα.

Στο όχημα του 47χρονου, επέβαινε και 2χρονο παιδάκι, το οποίο βρισκόταν σε παιδικό κάθισμα. Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε ενώ παραλήφθηκε από την μητέρα του, μετά την σφροδρή σύγκρουση.

Ο 47χρονος οδηγός, που ήταν αυτός χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί, υπέστη κατάγματα και στα δύο πόδια και κρίθηκε απαραίτητο να κρατηθεί για νοσηλεία. Η κατάστασή του όμως, χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Ο 28χρονος φέρει κακώσεις και θεωρήθηκε σκόπιμο να κρατηθεί στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE