Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό η Σπέχαρ – Βλέπει και Ακιντζί

Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό η Σπέχαρ – Βλέπει και Ακιντζί

Στην οικία του Προέδρου στην Λεμεσό, πραγματοποιείται την Τετάρτη (10/07), η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά η συνάντηση του Προέδρου με την κα. Σπέχαρ, θα πραγματοποιείτο στις 8 Ιουλίου, αλλά λόγω του τραυματισμού του αναβλήθηκε για τις 10 του μήνα.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί της Τετάρτης (10/7).

Στην συνέχεια, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, η κα. Σπέχαρ αναμένεται να συναντήσει και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE