ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Ανδρέα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Ανδρέα

Συγκλονίζουν τα ευρύματα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε την Τετάρτη (10/7) στην σορό του άτυχου Ανδρέα που έχασε τη ζώη του σε εργατικό ατύχημα, την Τρίτη (9/7).

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Σύμφωνα με τα ευρύματα, ο θάνατος του 32χρονου οφείλεται σε διατομή της σπονδυλικής στήλης.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Ανδρέας Παναγή, ο οποίος καταπλακώθηκε από ανυψωτικό κρίκο, ενώ επιδιόρθωνε βαρύ όχημα μεταφοράς skip, σε υποστατικό που βρίσκεται στην Γ` βιομηχανική περιοχή ύψωνα (Αγίου Συλά).

Ο άτυχος Αντρέας, που εργαζόταν στο μηχανουργείο του πατέρα του, αφήνει ορφανά δύο μικρά παιδιά, τα οποία πρέπει η πολιτεία να στηρίξει να σταθεί δίπλα στην οικογένεια στο δράμα αυτά που βιώνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE