ΓΝ Πάφου: 'Ακυβέρνητος' ο θάλαμος αποσυμπίεσης επιβεβαιώνει η Διεύθυνση του Νοσοκομείου

ΓΝ Πάφου: 'Ακυβέρνητος' ο θάλαμος αποσυμπίεσης επιβεβαιώνει η Διεύθυνση του Νοσοκομείου

Πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει το ΓΝ Πάφου με τον θάλαμο αποσυμπίεσης αφού δεν στελεχώνεται με κανέναν ιατρό .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου ανέφερε πως ο θάλαμος αποσυμπίεσης του Νοσοκομείου Πάφου δεν καλύπτεται από ιατρό αφού ο μέχρι πρότινος ιατρός που τον στελέχωνε αποχώρησε και εντάχθηκε στο ΓΕΣΥ.

Παρά ταύτα ο κ. Γεωργίου είπε πως γίνονται ενέργειες για εκμάθηση άλλων ιατρών με σκοπό την στελέχωση του θαλάμου αποσυμπίεσης με νέο ιατρό.

Σήμερα λόγω της κατάστασης, όλα τα υπέρβαρα περιστατικά που χρήζουν θεραπείας με οξυγόνο υπό πίεση, δηλαδή διαβητικά πόδια, έλκη , εγκαύματα , αιφνίδια κώφωση και τα λοιπά, μένουν χωρίς θεραπεία.

Σημειώνεται πως το Κράτος έκανε σύμβαση με ιδιώτη αλλά μόνο για καταδυτικά ατυχήματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE