Η 3η εμφάνιση της Μίλαν είναι… φωτιά και τρόμος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η 3η εμφάνιση της Μίλαν είναι… φωτιά και τρόμος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με τιμή στον ιδρυτή της, Χέρμπερτ Κίλπιν και το DNA της ομάδας, η Μίλαν παρουσίασε τη νέα, 3η εμφάνιση και αναμφίβολα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την καλύτερη της σεζόν 2019-2020!

Οι «ροσονέρι», θα έπρεπε να φορούν «φανέλα με κόκκινο χρώμα για τη φωτιά και μαύρο, όπως ο τρόμος που προκαλείται στον αντίπαλο».

Τάδε έφη Χέρμπερτ Κίλπιν και η νέα 3η φανέλα της Μίλαν έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τη στιγμή που παρουσιάστηκε από την ομάδα.

Η Puma είναι η εταιρεία που ντύνει τον σύλλογο του Μιλάνου και φαίνεται πως έκανε εξαιρετική δουλειά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Το πακέτο νομοσχεδίων της κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα σύγκρουση σε πολλά ζητήματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, μεταξύ της κυβέρνησης και συγκυβερνώντων κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE