ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Αυγουστή: «Ξέρουμε τι πήγε… Χ πέρσι – Θέλουμε πορεία μέχρι ομίλους» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Αυγουστή: «Ξέρουμε τι πήγε… Χ πέρσι – Θέλουμε πορεία μέχρι ομίλους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ThemaSports βρίσκεται στη Λιθουανία για τον αγώνα του Απόλλωνα με την Κάουνος Ζαλγκίρις και σας μεταφέρει όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του Κύπριου τεχνικού, Σωφρόνη Αυγουστή.

Παρών στη συνέντευξη τύπου και ο μέσος της ομάδας, Φώτης Παπουλής.

Αναλυτικά:

Αυγουστή: «Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που θέλει να δείξει πολλά, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην Λευκωσία».

Αν θα είναι καλύτερος ο φετινός Απόλλωνας: «Θα το δούμε στην πορεία. Έχουμε φέρει αρκετούς ποδοσφαιριστές για να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πήγε Χ την περσινή χρονιά και θα αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Εύχομαι να μην έχουμε τους ίδιους τραυματισμούς και μαζί με τους οπαδούς μας να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»

Τι γνωρίζει για την Κάουνος: «Είδαμε και χθες το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα, αυτές οι ομάδες χρειάζονται προσοχή. Παίζει 3-5-2, δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του αντιπάλου».

Για το αν θα προκύψουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Προτεραιότητα είναι οι παίκτες που είναι εδώ μαζί μας. Αυτοί που θα έρθουν, θα πρέπει να παλέψουν για να μπουν στην ομάδα και να γίνουμε ένα καλό σύνολο».

Παπουλής: «Το φετινό μας ταξίδι ξεκινά από την Λιθουανία, υπάρχουν απαιτήσεις και θέλουμε να κάνουμε πορεία μέχρι τους ομίλους. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, όμως έχουμε δουλέψει και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο να περάσουμε την επόμενη φάση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top