Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και τώρα πάει στην Γιουβέντους!

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και τώρα πάει στην Γιουβέντους!

Σημαντική επαγγελματική επιτυχία για τον πρώην γιατρό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκο Τζουρούδη, που προσλήφθηκε από τη Γιουβέντους ως υπεύθυνος για την πρώτη ομάδα για τα επόμενα τρια χρόνια!

Ο Έλληνας ορθοπεδικός αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα των «μπιανκονέρι», στο πλευρό του Μαουρίτσιο Σάρι και ως Νο.2 κάτω από τον γενικό επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, Λούκα Στεφανίνι.

Έχοντας θητεύσει ως γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και ως υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze, ο Ν. Τζουρούδης αναλαμβάνει την ιατρική μέριμνα και φροντίδα ορισμένων εκ των διασημότερων star του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με κορυφαίο φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Γιουβέντους με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την πρόσληψή του κι έτσι ο Έλληνας γιατρός θα προσθέσει και τους Τορινέζους στο βιογραφικό του, έπειτα από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τη Μπρέσια, την Κιέβο Βερόνα, τη Στεάουα Βουκουρεστίου, την Αλ Χιλάλ, την Αλ Αΐν, τη Γουέστ Χαμ και τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE