Μαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από την οικογένεια της Πηγής Δεβετζή- Ήταν μόλις 20 ετών

Μαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από την οικογένεια της Πηγής Δεβετζή- Ήταν μόλις 20 ετών

Οικογενειακό δράμα για την Πηγή Δεβετζή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η σπουδαία αθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που εντοπίστηκε νεκρός πριν μερικές μέρες στην Κεφαλονιά.

Ο 20χρονος Φίλιππος Θεοφιλάτος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της και ο χαμός του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί.

Όπως διαβάζουμε, η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης.

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…» είχε γράψει η χαροκαμένη μητέρα στο συγκινητικό κατευόδιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.