Θα νιώσουν ΠΕΡΙΕΡΓΑ… βλέποντας τον κίπερ

Θα νιώσουν ΠΕΡΙΕΡΓΑ… βλέποντας τον κίπερ

Αρχίζει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια ο Απόλλωνας σήμερα το βράδυ (20:00. Cytavision 1) από την πόλη Μαριούπολη της Λιθουανίας. 

Όταν θα στηθούν μπροστά από την τηλεόραση, οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, θα νιώσουν λίγο περίεργα.

Κάτω από το τέρμα δεν θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Βάλε, που ήταν για 7 χρόνια στην ομάδα τους.

Θα είναι ο ψηλόσωμος Ελβετός Ζοέλ Μολ, ο οποίος είναι χαρούμενος τις τελευταίες μέρες, αφού είχε γεννητούρια η οικογένεια του!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect