ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 24 ώρες 17χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 24 ώρες  17χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία και τη φωτογραφία 17χρονης η οποία είναι εξαφανισμένη από την Τετάρτη 10/7. Καλείται παράλληλα το κοινό να βοηθήσει με πληροφορίες ώστε να εντοπιστεί η ανήλικη.

 

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι απουσιάζει από το πρωί της Τετάρτης 10/7 από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, η Loredana Floredina Bogdaniuc, 17 ετών.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.                          

                

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE