Τραγικό περιστατικό στην Κάλυμνο - Κλείδωσε το παιδί της στο όχημα για να πάει δουλεία - Το εντόπισε τουρίστας

Τραγικό περιστατικό στην Κάλυμνο - Κλείδωσε το παιδί της στο όχημα για να πάει δουλεία - Το εντόπισε τουρίστας

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε η ζωή ενός 5χρονου παιδιού στην Κάλυμνο, όταν η μητέρα του το άφησε κλειδωμένο στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της και πήγε στην εργασία της!

Το αποτέλεσμα ήταν να παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα και να σωθεί χάρη σε έναν... τουρίστα που ειδοποίησε τις αρχές!

Ο αλλοδαπός, όπως διαβάζουμε στο Protothema.gr περπατούσε στην παραλιακή οδό Πόθιας- Καλύμνου το απόγευμα της Δευτέρας (8/7), όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν μόνο του μέσα στο κλειδωμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και έδειχνε να υποφέρει.

Αμέσως ειδοποίησε έναν Ελλαδίτη κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έσπασε το παρμπρίζ, έβγαλε το 5χρονο παιδί και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, κάλεσε το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου που περνούσε τυχαία και οι διασώστες συνέφεραν το άτυχο παιδάκι, το οποίο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα του, που σύμφωνα με το kalymnos-news.gr εργαζόταν σε κοντινό χώρο, παρελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Λιμενικού για να δώσει εξηγήσεις, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.