ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 7 άτομα στο νοσοκομείο μετά τις αναθυμιάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 7 άτομα στο νοσοκομείο μετά τις αναθυμιάσεις

Άτομα που βρίσκονταν εντός του ξενοδοχείου την ώρα που υπήρξαν αναθυμιάσεις, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για επτά πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των αναθυμιάσεων.

Για την ασφάλεια των υπολοίπων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, προσωπικό και ενοίκων, εκκενώθηκε ο πρώτος όροφος του κτηρίου.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφευχθεί πλέον ο κίνδυνος.  

Θυμίζουμε ότι μετά την πληροφορία για αναθυμιάσεις στο ξενοδοχείο, της παραλιακής περιοχής Λεμεσού, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE