ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 7 άτομα στο νοσοκομείο μετά τις αναθυμιάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 7 άτομα στο νοσοκομείο μετά τις αναθυμιάσεις

Άτομα που βρίσκονταν εντός του ξενοδοχείου την ώρα που υπήρξαν αναθυμιάσεις, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για επτά πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των αναθυμιάσεων.

Για την ασφάλεια των υπολοίπων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, προσωπικό και ενοίκων, εκκενώθηκε ο πρώτος όροφος του κτηρίου.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφευχθεί πλέον ο κίνδυνος.  

Θυμίζουμε ότι μετά την πληροφορία για αναθυμιάσεις στο ξενοδοχείο, της παραλιακής περιοχής Λεμεσού, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE