LIVE οι πρώτοι αγώνες Απόλλωνα και ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

LIVE οι πρώτοι αγώνες Απόλλωνα και ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι δύο ομάδες μας που συμμετείχαν πέρσι στους ομίλους του Europa League, η ΑΕΚ και ο Απόλλων, ανοίγουν την αυλαία των Κυπριακών συμμετοχών στα Κύπελλο Ευρώπης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, θέλοντας να επαναλάβουν το περσινό, μεγάλο τους επίτευγμα.

Πρώτη στην ποδοσφαιρική μάχη ρίχνεται η ΑΕΚ Λάρνακας. Στις 18:30 αντιμετωπίζει στο ΑΕΚ Αρένα την Petrocub Μολδαβίδας και έχει ως στόχο να θέσει βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης του Europa League.

Δείτε το LIVE του ThemaSports εδώ!

Ίδιος ο στόχος και για τον Απόλλωνα που στις 20:00 αγωνίζεται στη Λιθουανία με την Kauno Žalgiris στο Στάδιο Marijampole.

Δείτε το LIVE για το ματς του Απόλλωνα ΕΔΩ!

Και οι δύο αγώνες είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 18 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE