Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ Μάγκλα και θα ΦΕΡΟΥΝ «Μήτρο-γκολ»;

Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ Μάγκλα και θα ΦΕΡΟΥΝ «Μήτρο-γκολ»;

Από τα συμφραζόμενα του Πέτρου Κονναφή, στη χθεσινή συνάντηση – γεύμα, με τους ρεπόρτερ του Απόλλωνα στη Λιθουανία, καταλαβαίνει κανείς, ότι μοιάζει με «απαγορευμένο καρπό» (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) ο Άντον Μάγκλιτσα. 

Ορθά έπραξε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των κυανολεύκων και ξεκαθάρισε την κατάσταση, για να μην πηγαίνει κι να’ ρχεται το όνομα του Κροάτη άσου, στο ρεπορτάζ… απόκτησης κεντρικού επιθετικού.

Επειδή η διοίκηση ανέβασε αρκετά τον πήχη, συνεχίζουν να βγαίνουν φήμες για ονόματα παιχτών που έχουν πολύ ψηλό κασέ.

Το τελευταίο όνομα που κυκλοφορεί στην πιάτσα, είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Δεν μιλάμε για παίχτη που είναι στα «τελειώματα» της καριέρας, αλλά είναι 31 χρόνων.

Είναι απλά τα πράγματα. Εδώ δεν μπορούν, λόγω ψηλού κόστους, να φέρουν Μάγκλιτσα και θα φέρουν «Μητρο-γκόλ»;

Είναι λογικό να έχει ανοίξει η όρεξη τους, θέλουν ν’ ακούσουν και γι’ άλλες ηχηρές μετεγγραφές οι Απολλωνίστες. Ωστόσο πρέπει να έχουν κάποια… όρια οι απαιτήσεις τους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.