ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκε 20χρονος καταζητούμενος - Πληροφορίες ότι διακινείται σε δύο πόλεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκε 20χρονος καταζητούμενος - Πληροφορίες ότι διακινείται σε δύο πόλεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον Constantin Raoul Mitala, 20 ετών, από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου, 2019, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να διακινείται τόσο στην επαρχία Λεμεσού όσο και στην επαρχία Πάφου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE