ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Έστειλαν ιδιώτη φύλακα στο Νοσοκομείο –«Κατακόκκινο από τα αίματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Έστειλαν ιδιώτη φύλακα στο Νοσοκομείο –«Κατακόκκινο από τα αίματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περιστατικό πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβηττού.

Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, φορώντας κράνη και μαύρα ρούχα, φέρονται να κτύπησαν βίαια ιδιώτη φύλακα και να του προκάλεσαν τραύματα στο πρόσωπο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/07). Ο ιδιώτης φύλακας κατέληξε στο νοσοκομείο, απ΄ όπου πήρε εξιτήριο την Παρασκευή (12/07) γύρω στο μεσημέρι.

Το θύμα της επίθεσης, αναμενόταν εντός της ημέρας να δώσει κατάθεση.

Η θέση του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΦΑ.
Για το συμβάν κάνει εκτενή αναφορά και ο Τρύφωνας Τρύφωνος εκ μέρους του γραφείου Τύπου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας (ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΦΑ.). Σημειώνει μεταξύ άλλων πως άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού κτύπησαν βίαια ιδιώτη φύλακα που ασκούσε καθήκοντα στην Πλατεία Ελευθερίας. Λίγο προηγουμένως τους είχε αναφέρει ότι απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο της Πλατείας.
Και προσθέτει: «Αυτοί κατέβηκαν και με σιδερογροθείες τον κτύπησαν. Έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες και πραγματικά το πρόσωπο του συναδέλφου μας έγινε κατακόκκινο από τα αίματα. Μέχρι να τρέξουν να βοηθήσουν τον άτυχο μας συνάδελφο, οι συνάδελφοι του που ήταν καθήκον, τα δυο ‘παλληκάρια’ έγιναν καπνός».
Ο Τρύφωνος καταλήγει διερωτώμενος «αν αξίζει να βάζεις σε κίνδυνο την ίδια σου την ζωή για κάτω από 5 ευρώ την ώρα».

Πιο κάτω, η ανάρτησή του στο facebook:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE