ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν παίζουν πλέον με τις τροχαίες παραβάσεις -Στο κελί μέχρι την εκδίκαση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν παίζουν πλέον με τις τροχαίες παραβάσεις -Στο κελί μέχρι την εκδίκαση

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι σοβαρές τροχαίες παραβάσεις στη Λάρνακα, δεν περνούν στο ντούκου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε την Παρασκευή (13/07) το μεσημέρι ποινές σε 34χρονο και 19χρονο για τροχαία αδικήματα, αφού πρώτα οι τελευταίοι παρέμειναν υπό κράτηση για 10 και 3 μέρες αντίστοιχα μέχρι την επιβολή της ποινής τους.

Ο πρώτος, ο 34χρονος δηλαδή, είχε συλληφθεί στις 3 Ιουλίου να οδηγεί χωρίς να δικαιούται, αφού το δικαστήριο του είχε επιβάλει σε παλιότερη υπόθεση ποινή στέρησης άδειας οδηγού. Τα αδικήματα που τον βάρυναν ήταν τα ακόλουθα: (1) οδηγούσε χωρίς ζώνη, (2) χωρίς ασφάλεια, (3) χωρίς να έχει τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος και (4) χωρίς άδεια οδήγησης.

Τελικά την Παρασκευή (13/07) το μεσημέρι και μετά από 10 μέρες κράτησής του, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με 3ετη αναστολή, 8 μήνες στέρησης άδειας οδήγησης και 400 ευρώ πρόστιμο άμεσα πληρωτέο.

Ο 19χρονος που συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στις 9 Ιουλίου και από τότε τελούσε υπό κράτηση, τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή (αποπληρωμή εντός ενός μήνα) και 2 μήνες στέρηση άδειας οδηγού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top