Ανακοίνωσε την απόκτηση Τσερίσεφ 

Ανακοίνωσε την απόκτηση Τσερίσεφ 

Οριστικά παίκτης της Βαλένθια με κανονική μεταγραφή είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ντένις Τσερίσεφ, με τις «νυχτερίδες» ν’ ανακοινώνουν την υπογραφή συμβολαίου για τρία χρόνια, έπειτα από μια σεζόν συνεργασίας με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ρώσος εξτρέμ είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Βιγιαρεάλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο για να θητεύσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη Βαλένθια (είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016).

Πλέον, θα είναι μόνιμος στο «Μεστάγια», με τις «νυχτερίδες» να γνωστοποιούν ότι τον έκαναν δικό τους με κανονική μεταγραφή και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2022, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 80 εκατ.ευρώ.

Η συμφωνία με το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε επιτευχθεί από τις 29 Ιουνίου…

Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.