Το ειδικό πλάνο του Φινκ

Το ειδικό πλάνο του Φινκ

Ένα σωρό προβλήματα έχει να διαχειριστεί αυτή τη βδομάδα ο Τόρστεν Φινκ και τα αγωνιστικά δεδομένα για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα είναι δύσκολα.

Οι επιλογές του Γερμανού είναι περιορισμένες και το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα, όπου έχασε τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν με την Ομόνοια, Κακά και Αμορίν με κίτρινες κάρτες, ενώ έχει πρόβλημα και ο Καρλάο που πήγε στο Μόναχο με τους Εφραίμ και Τζιμπούρ λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αποκόμισαν.

Πολύ θα ήθελε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ να είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, όμως αυτά τα δεδομένα έχει ενώπιον του και με αυτά θα πορευτεί. Άλλωστε τους αγώνες τους κρίνουν οι παρόντες και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει να ανταποκριθούν και να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE