Πανεύκολα «καθάρισαν» οι M&M στην πρεμιέρα τους στη Σλοβενία

Πανεύκολα «καθάρισαν» οι M&M στην πρεμιέρα τους στη Σλοβενία

Πανεύκολα οι M&M «καθάρισαν» το πρώτο τους παιχνίδι στο κυρίως ταμπλό του πρωταθλήματος MEVZA στο Mogronok της Σλοβενίας.

Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου με χαρακτηριστική άνεση κέρδισαν τις Ουγγαρέζες E. Και Z. Vasvari με 2-0 σετ για τον Β’ Όμιλο.

Ο αγώνας δεν ξεπέρασε τα 23 λεπτά με τις δυο Κύπριες πετοσφαιρίστειες να δείχνουν σαφή ανωτερότητα κερδίζοντας τα σετ με 21- 10 και 21-12. Οι δυο Ουγγαρέζες δέχθηκαν τη δεύτερή τους ήττα.
Με στόχο την πρωτιά του Ομίλου, Μαριότα και Μανωλίνα θα αγωνιστούν αύριο Σάββατο με τις Σλοβάκες Poszmikova και Elekova.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE