ΚΥΠΡΟΣ: Προαγωγές και αυξήσεις μισθών σε αστυνομικούς και πυροσβέστες

ΚΥΠΡΟΣ: Προαγωγές και αυξήσεις μισθών σε αστυνομικούς και πυροσβέστες

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων οι τροποποιητικοί κανονισμοί.

Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ενέκρινε ομόφωνα τους τροποποιητικούς κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους δίνονται προαγωγές και αυξήσεις μισθών σε αστυνομικούς και πυροσβέστες.

Προαγωγές και αυξήσεις που αφορούν όλους όσοι διορίστηκαν μετά την 25η Ιουλίου 2002 στις συνδυασμένες μισθοδοτικές κλίμακες Α3-Α5-Α7.

Πέραν τούτου, το ίδιο ισχύει και για τους Ειδικούς Αστυνομικούς που διορίστηκαν μεταξύ 16/05 2017 και 11/07 2002 στις συνδυασμένες μισθοδοτικές κλίμακες της θέσης τους Α1-Α3-Α5, όπως επίσης και όσων διορίστηκαν μετά τις 11 Ιουλίου 2002 στις συνδυασμένες μισθοδοτικές κλίμακες της θέσης τους Α1-Α2-Α5.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκωσία για SAFE: «Καμία προμήθεια σε τρίτες χώρες που αντιβαίνουν τα συμφέροντα ασφάλειας»

Λευκωσία για SAFE: «Καμία προμήθεια σε τρίτες χώρες που αντιβαίνουν τα συμφέροντα ασφάλειας»

Στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων κατατέθηκε δήλωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την οποία διευκρινίζεται η θέση της, μετά την έγκριση για τη δημιουργία του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου «SAFE».

BEST OF TOTHEMAONLINE