Παρασκευή η σέντρα της La Liga (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παρασκευή η σέντρα της La Liga (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στις 16 Αυγούστου και με το ματς Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα θα έχουμε σέντρα στη νέα σεζόν της La Liga. 

Σέντρα στο νέο πρωτάθλημα θα γίνει την Παρασκευή 16 Αυγούστου, με την Μπιλμπάο να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Μαμές».

Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα ματς Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια-Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ-Γρανάδα, Λεγανές-Οσασούνα, την Κυριακή τα Αλαβές-Λεβάντε, Εσπανιόλ-Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε και την Δευτέρα τα Μαγιόρκα-Εϊμπάρ, Μπέτις-Βαγιαδολίδ.

inner

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.