Κατάσκοποι Κέρκεζ και ακόμη ένας στο ΔΥΝΑΤΟ τεστ του Άρη Θεσσαλονίκης

Κατάσκοποι Κέρκεζ και ακόμη ένας στο ΔΥΝΑΤΟ τεστ του Άρη Θεσσαλονίκης

Ο Άρης δίνει φιλικό στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν, το οποίο παρακολουθείται από την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Χρίστο Παντελή, αποχώρησαν από την προετοιμασία στη Βουλγαρία για να πάνε να δουν το φιλικό της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Παντελή μάλιστα, ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τη Γάνδη.

Ο Βόσνιος κόουτς, ξέρει ότι είναι σημαντικό αυτό το ματς για να μπορέσει να «μάθει» καλύτερα τον Άρη για αυτό και πήγε ο ίδιος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.