ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Η κατάσταση υγείας του άνδρα που είχε εγκλωβιστεί το πόδι του

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Η κατάσταση υγείας του άνδρα που είχε εγκλωβιστεί το πόδι του

Πρόβλημα με το αριστερό του πόδι φαίνεται να προκάλεσε το ατύχημα στον εργάτη, ενώ κρατείται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κρατείται για νοσηλεία από το απόγευμα της Παρασκευής (12/7) ο εργάτης που εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα (πρέσα) εν ώρα εργασίας στη Παρεκκλησιά της Λεμεσού, φέροντας κάταγμα αριστερού ποδιού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου και κρατείται μέχρι σήμερα (Σάββατο 13/7) στο ορθοπεδικό τμήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/7) στην Παρεκκλησιά, ενώ για τον απεγκλωβισμό του εργάτη χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Στη μεγάλη μεταρρύθμιση που αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, στην εκστρατεία της Κυβέρνησης για επαναπατρισμό ταλέντου στην Κύπρο, καθώς και στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στη σημερινή του εναρκτήρια τοποθέτηση κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE