Πρόδρομου: Ο Πρόεδρος εξετάζει τη νομοθεσία για εκποιήσεις

Πρόδρομου: Ο Πρόεδρος εξετάζει τη νομοθεσία για εκποιήσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εξετάζει μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, τη νομοθεσία που εγκρίθηκε την Παρασκευή από την Ολομέλεια της Βουλής, σε σχέση με τις εκποιήσεις και αναμένεται να συζητήσει το θέμα με την Νομική Υπηρεσία.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ερωτηθείς σχετικά με τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης μετά την υπερψήφιση των προτάσεων νόμων που κατέθεσαν κόμματα για προσωρινή αναστολή των εκποιήσεων μέχρι την έναρξη των αιτήσεων για το σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» αλλά και την ολοκλήρωση της συζήτησης για βελτίωση της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις και το πλαίσιο αφερεγγυότητας.
 
Ο Υπουργός Οικονομικών σε ανάρτησή του στο Twitter, είχε γράψει την Παρασκευή ότι οι αποφάσεις της Βουλής «πιθανώς να ικανοποιούν πρόσκαιρα μερίδα της κοινής γνώμης, αλλά υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον». «Θα εισηγηθώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την αναπομπή τους. Με την ελπίδα ότι η Βουλή, ψύχραιμα και υπεύθυνα, θα επανεξετάσει τις αποφάσεις της» ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE