Ο ΔΙΑΣ Εμπας πραγματοποίησε εκστρατεία καθαριότητας

Ο ΔΙΑΣ Εμπας πραγματοποίησε εκστρατεία καθαριότητας

Την πρώτη του εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή 13/7 το νεοσύστατο Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο ΔΙΑΣ Έμπας. Τα μέλη του προέβηκαν σε καθαριότητα στην είσοδο της κοινότητας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, εκτός από τα μέλη του σωματείου και τις οικογένειές τους, στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντωνάκης Νικηφόρου, και η αντιπρόεδρος Γεωργία Τσοκκά και τα μέλη Νίκος Μαυρονικόλας, Περικλής Περικλέους και Λεωνίδας Λεωνίδα.  
 
Ο κ. Νικηφόρου μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης εξέφρασε, προστίθεται, την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των μελών του σωματείου να προσφέρει στην Έμπα και να είναι ωφέλιμο και χρήσιμο για την κοινωνία.

Τέλος, αναφέρεται ότι τα μέλη του σωματείου υποσχέθηκαν ότι η σημερινή εκδήλωση είναι μόνο η αρχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE