Σπουδαίες βολές και πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δύο Κύπριους

Σπουδαίες βολές και πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δύο Κύπριους

Την πρόκριση για τον τελικό της Δισκοβολίας στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών στο Γκέβλε της Σουηδίας εξασφάλισαν ο Γιώργος Κονιαράκης με βολή στα 55.55μ. και ο Χριστόφορος Γενεθλή με 55.06μ.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στις 19.55 και στόχος των αθλητών μας, η οκτάδα.

Ο Γενεθλή έχει καλύτερη φετινή και ατομική επίδοση 58.32μ. ενώ ο Κονιαράκης καλύτερη φετινή 57.75μ. και ατομική 58.56μ. που πέτυχε την περσινή χρονιά.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου, η Καλλιόπη Κουντούρη αγωνίσθηκε στον ημιτελικό των 400μ. και ήταν 6η στη δεύτερη σειρά με 55.44.

Πηγή: www.koeas.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE