Ε.Φ- ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ: 'Κάποια παράπονα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν' δηλώνει ο ΥΠΑΜ- Αντιμετωπίστηκαν καθησυχάζει

Ε.Φ- ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ: 'Κάποια παράπονα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν' δηλώνει ο ΥΠΑΜ- Αντιμετωπίστηκαν καθησυχάζει

Ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πρόγραμμα της κατάταξης των νεοσυλλέκτων μέχρι στιγμής. Δεν υπήρξαν προβλήματα που να αναδείξουν κάποιο κενό στην διαδικασία είπε, ευχαριστώντας τους διοικητές των ΚΕΝ για το ότι όλα εξελίσσονται ομαλά. 


Σε δηλώσεις στην Πάφο, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στο μνημόσυνο για τους πεσόντες κατά το πραξικόπημα, που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου, είπε ότι κάποια παράπονα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, όταν υπάρχουν 4 χιλιάδες νεοσύλλεκτοι, τονίζοντας ότι ιδιαίτερα φέτος αντιμετωπίσθηκαν εν τη γενέσει τους οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάσθηκαν. 

Αναφερόμενος στον θεσμό των ΣΥΟΠ είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την κατάταξη και  ότι οι στρατιώτες αυτοί έχουν αναβαθμίσει την επιχειρησιακή ικανότητα της Ε.Φ. 

Το Υπουργείο, κατέληξε, πιστεύει στον θεσμό, ο οποίος αναβαθμίζεται διαρκώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για καλώδιο με Ελλάδα: Τα τρία κύρια σημεία - «Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έργο να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους»

ΠτΔ για καλώδιο με Ελλάδα: Τα τρία κύρια σημεία - «Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έργο να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους»

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE