Νύχτα τρόμου για την Πάολα και για 1000 άτομα σε κέντρο όπου τραγουδούσε στην Πάτρα

Νύχτα τρόμου για την Πάολα και για 1000 άτομα σε κέντρο όπου τραγουδούσε στην Πάτρα

Περιπετειώδης ήταν η εμφάνιση της Πάολας το βράδυ του Σαββάτου 13/7 σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrastimes.gr λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την περιοχή Δρέπανο Αχαΐας για τρεις περίπου ώρες, χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο υπερχείλισε με αποτέλεσμα τα 1000 άτομα που βρίσκονταν μέσα να μην μπορούν να βγουν.

Τουλάχιστον 150 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 14/7, ενώ αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική με την Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστούν από το σημείο.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν αρκετοί από τους εγκλωβισμένους έκαναν, σύμφωνα με το patrastimes.gr, αναρτήσεις στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αδιανοητο... Ειμαστε εγκλωβισμενοι μεσα στα αυτοκινητα μας χιλιαδες κοσμος ακινητοποιημενοι κ περιμενουν εντολη να κοψουνε τις μπαρες του Εθνικου δρομου να φυγει ο κοσμος.. Να κινηθουνε αμεσα.. Ειμαστε 2 ωρες μεσα στα αυτοκινητα... Ελεος!!!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE