ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 1,5 χρονών κοριτσάκι στην Ελλάδα- Τραγικό λάθος της οικογένειας

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 1,5 χρονών κοριτσάκι στην Ελλάδα- Τραγικό λάθος της οικογένειας

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για οικογένεια Ρομά στην Ελλάδα αφού το κοριτσάκι τους, μόλις 1,5 έτους 'έσβησε' ξαφνικά. Δυστυχώς οι γονείς είχαν εγκαταλείψει το Νοσοκομείο πριν από 15 μέρες χωρίς την άδεια των γιατρών και ενώ το βρέφος νοσηλευόταν με μικρόβιο στο αίμα. Η απόφαση τους ίσως ήταν καθοριστική για την τραγική εξέλιξη.

Στις 7:15 το πρωί  της Κυριακής 14/7 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας ένα κοριτσάκι 1,5 ετών χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν είχε σφυγμό και δεν ανάπνεε και παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Το άτυχο παιδί σύμφωνα με το TvStar.gr πήγε στο νοσοκομείο η μητέρα του, Ρομά που ζει στο Πυρί, στον καταυλισμό της Θήβας.

Όπως η ίδια είπε στους γιατρούς και τους αστυνομικούς, 15 ημέρες πριν το παιδί είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα με μικρόβιο στο αίμα.

Ωστόσο έφυγε από εκεί χωρίς εξιτήριο και την άδεια των γιατρών.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Πάντως από τα πρώτα στοιχεία που υπάρχουν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top