Το πρόβλημα και το… ρίσκο που δεν θα πάρει

Το πρόβλημα και το… ρίσκο που δεν θα πάρει

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στον Ζαν-Λουκ Ασούμπρε ανάγκασε τη Λαμία να σκεφτεί ξανά την περίπτωση του Ιβοριανού.

Κανείς στην ομάδα της Φθιώτιδας δεν αμφιβάλλει για την αξία του Αφρικανού. Ούτε φυσικά για το χαρακτήρα του. Για αυτό άλλωστε το όνομα του ξανά έπεσε στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα.

Αλλά, σε επίπεδο ποδοσφαίρου δεν μπορείς να ρισκάρεις να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή και να σου εμφανίσει προβλήματα, ειδικά όταν το συμβόλαιό του θα είναι υψηλό.

Έτσι ο Ασούμπρε δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Λαμίας και την επόμενη σεζόν.

Πηγή: www.lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE