Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Φτωχότερο σήμερα το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και η Νέα Σαλαμίνα με τον χαμό του πολυαγαπημένου μας Λευτέρη. Ένας άνθρωπος που σπάνια βλέπεις μέσα στα σωματεία μας,που σπάνια βρίσκει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.Ενας άνθρωπος που έκανε τα πάντα για την ομάδα του. Καλό ταξίδι φίλε.
Φτωχότερο σήμερα το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και η Νέα Σαλαμίνα με τον χαμό του πολυαγαπημένου μας Λευτέρη. Ένας άνθρωπος που σπάνια βλέπεις μέσα στα σωματεία μας,που σπάνια βρίσκει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.Ενας άνθρωπος που έκανε τα πάντα για την ομάδα του. Καλό ταξίδι φίλε. pic.twitter.com/1tehPbqnCn
— Spyros Neofytides (@SNeofytides) July 14, 2019
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




