Πολύ δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμα- Νεκρή η αδελφή της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολύ δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμα- Νεκρή η αδελφή της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες περνάει η Βάνα Μπάρμπα καθώς “έφυγε” από την ζωή η αγαπημένη της αδελφή Χρυσαυγή (Σούλα)

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Πολύτιμη και αγαπημένη αδερφή..με άφησες μόνη...πια πήγες κοντά στο θεό....όμως σε παρακαλώ..μην μου στερήσεις την αγάπη σου...ας έρχεσαι έστω και στα όνειρα .μου..λίγο πιο συχνά... άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη...γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί το ξέρω.
Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί... στων αγγέλων τα μπουζούκια», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE