ΥΓΕΙΑ

Έρευνα του Χάρβαρντ έρχεται να δώσει λύση για την πιο αποτελεσματική δίαιτα

Έρευνα του Χάρβαρντ έρχεται να δώσει λύση για την πιο αποτελεσματική δίαιτα

Αρκετοί από εμάς αναζητούν την πιο αποτελεσματική δίαιτα η οποία θα προσφέρει χάσιμο βάρους σωστά, έξυπνα και αποτελεσματικά.

Έτσι, ο επιστήμονας Ντέιβιντ Λούντβιγκ από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ έρχεται να δώσει ίσως την καλύτερη λύση μέσα από έρευνα η οποία έχει αποδείξει επτά σωστούς τρόπους μέσα από τους οποίους μπορείς να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά.

Αυτοί λοιπόν οι επτά καθημερινοί και υγιεινοί τρόποι έχουν ως εξής:

1.Τα λίπη επιτρέπονται: Τα υγιή λίπη εμπεριέχονται στους ξηρούς καρπούς και το ελαιόλαδο και κάνουν καλό στην καρδιά.

2. Τρώμε καρύδια: Περιέχουν φυτικές ίνες και φυτικές πρωτεΐνες γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι.

3. Να καταναλώνουμε πλήρες γάλα και όχι αυτό που έχει χαμηλά λιπαρά. Κι αυτό γιατί το γάλα που είναι άπαχο,ενισχύει το αίσθημα της πείνας.

4. Βάλτε ελαιόλαδο στα φαγητά: Καταναλώνοντας ελαιόλαδο κάνουμε καλό στην καρδιά μας απομακρύνοντας τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου. Επιπλέον,αποφεύγουμε το βούτυρο.

5. Να παίρνουμε πάνω-κάτω τις ίδιες θερμίδες ημερησίως: Όταν ξαφνικά μειώνουμε τις θερμίδες,τότε χάνουμε κιλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά τα ξαναπαίρνουμε.

6. Οι υδατάνθρακες δεν είναι ταμπού: Ωστόσο, οι πατάτες και ό,τι εμπεριέχει ζάχαρη- όπως τα ζαχαρούχα ποτά- πρέπει να αποφεύγονται.

7. Ο καλός ύπνος: Όταν κοιμόμαστε τουλάχιστον επτά ώρες ημερησίως, ενισχύουμε τον μεταβολισμό μας γεγονός που συμβάλει στην ισορροπία του σωματικού βάρους. Γι΄ αυτό και όσοι δεν κοιμούνται σωστά, παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στο βάρος τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top