Έρευνα του Χάρβαρντ έρχεται να δώσει λύση για την πιο αποτελεσματική δίαιτα

Έρευνα του Χάρβαρντ έρχεται να δώσει λύση για την πιο αποτελεσματική δίαιτα

Αρκετοί από εμάς αναζητούν την πιο αποτελεσματική δίαιτα η οποία θα προσφέρει χάσιμο βάρους σωστά, έξυπνα και αποτελεσματικά.

Έτσι, ο επιστήμονας Ντέιβιντ Λούντβιγκ από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ έρχεται να δώσει ίσως την καλύτερη λύση μέσα από έρευνα η οποία έχει αποδείξει επτά σωστούς τρόπους μέσα από τους οποίους μπορείς να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά.

Αυτοί λοιπόν οι επτά καθημερινοί και υγιεινοί τρόποι έχουν ως εξής:

1.Τα λίπη επιτρέπονται: Τα υγιή λίπη εμπεριέχονται στους ξηρούς καρπούς και το ελαιόλαδο και κάνουν καλό στην καρδιά.

2. Τρώμε καρύδια: Περιέχουν φυτικές ίνες και φυτικές πρωτεΐνες γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι.

3. Να καταναλώνουμε πλήρες γάλα και όχι αυτό που έχει χαμηλά λιπαρά. Κι αυτό γιατί το γάλα που είναι άπαχο,ενισχύει το αίσθημα της πείνας.

4. Βάλτε ελαιόλαδο στα φαγητά: Καταναλώνοντας ελαιόλαδο κάνουμε καλό στην καρδιά μας απομακρύνοντας τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου. Επιπλέον,αποφεύγουμε το βούτυρο.

5. Να παίρνουμε πάνω-κάτω τις ίδιες θερμίδες ημερησίως: Όταν ξαφνικά μειώνουμε τις θερμίδες,τότε χάνουμε κιλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά τα ξαναπαίρνουμε.

6. Οι υδατάνθρακες δεν είναι ταμπού: Ωστόσο, οι πατάτες και ό,τι εμπεριέχει ζάχαρη- όπως τα ζαχαρούχα ποτά- πρέπει να αποφεύγονται.

7. Ο καλός ύπνος: Όταν κοιμόμαστε τουλάχιστον επτά ώρες ημερησίως, ενισχύουμε τον μεταβολισμό μας γεγονός που συμβάλει στην ισορροπία του σωματικού βάρους. Γι΄ αυτό και όσοι δεν κοιμούνται σωστά, παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στο βάρος τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE