Πάει να κάνει ότι και με Τάμαρι ο Πρόδρομος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πάει να κάνει ότι και με Τάμαρι ο Πρόδρομος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ετοιμάζεται να κάνει ταξίδι στην Ιορδανία για να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο θέμα του Ομάρ Χάνι.

Από τη στιγμή που η περίπτωση Λέο Νατέλ… ναυάγησε στον ΑΠΟΕΛ, στράφηκαν στη λύση του Ιορδανού. Ο Ομάρ Χάνι θέλει να έρθει στους πρωταθλητές, και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, θα κάνει το μεταγραφικό ταξίδι για να αποσπάσει τη μεταγραφή του και να κλείσει τον παίκτη από την Αλ Φαϊσαλί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, ο Χάνι θα εγγραφεί στον κατάλογο β’ και έτσι δεν θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος.

Image result for omar hani

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE