«Έκλεισε Ντιαλό»

«Έκλεισε Ντιαλό»

Μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο κεντρικός αμυντικός Αμπντού Ντιαλό, θα γυρίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Αμπντού Ντιαλό, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ θα επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της πρωταθλήτριας, Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την «L’Equipe», η ομάδα του Τόμας Τούχελ τα βρήκε σε όλα με τον Γερμανικό σύλλογο για την απόκτηση του Ντιαλό έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να γίνει σύντομα, η τρίτη μεταγραφή της Παρί για φέτος μετά τους Ερέρα και Σαράμπια.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.