ΠΑΦΟΣ: Κινδύνεψε να πνιγεί ανάμεσα σε μεγάλα κύματα - Το VIDEO από την διάσωση

ΠΑΦΟΣ: Κινδύνεψε να πνιγεί ανάμεσα σε μεγάλα κύματα - Το VIDEO από την διάσωση

Περιστατικό παρολίγον πνιγμού σε παραλία της Πάφου.

Σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο "Κινύρας" Πάφου, λουόμενος την Κυριακή (14/7) κινδύνεψε να πνιγεί λόγω των μεγάλων κυμάτων που επικρατούσαν στη παραλία Sandy Beach στη Πάφο.

Ναυαγοσώστες τις περιοχής που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έσπευσαν έγκαιρα και γρήγορα προς το μέρος του λουόμενου για διάσωσή του, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Στο πιο κάτω βίντεο, που αναρτήθηκε από τον Όμιλο Κινύρας Πάφου, παρουσιάζεται η στιγμή διάσωσης ανάμεσα σε μεγάλα και ορμητικά νερά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE