Ομόνοια: «Προδοτικό πραξικόπημα – Είχε ως συνέπεια τη βάρβαρη εισβολή»

Ομόνοια: «Προδοτικό πραξικόπημα – Είχε ως συνέπεια τη βάρβαρη εισβολή»

Η ανακοίνωση του σωματείου της Ομόνοιας για την μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος.

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταδικάζει το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που οργανώθηκε από την ΕΟΚΑ Β´ και τη Χούντα των Αθηνών και είχε ως συνέπεια τη βάρβαρη εισβολή του τουρκικού Αττίλα.

Οι συνέπειες ακόμη ταλαιπωρούν τον Κυπριακό λαό και την πατρίδα μας. Η Τουρκία κατέχει παράνομα το 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ συμπολίτες μας παραμένουν πρόσφυγες, εγκλωβισμένοι και άλλοι περιμένουν να μάθουν την τύχη των αγνοουμένων αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Κυπριακός λαός συνεχίζει τον αγώνα για δικαίωση. Αναμένει και αξίζει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE