ΠΑΦΟΣ: Της έσπασαν το γυαλί του οχήματός και την «έγδαραν» - Τους τσάκωσαν λίγη ώρα αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Της έσπασαν το γυαλί του οχήματός και την «έγδαραν» - Τους τσάκωσαν λίγη ώρα αργότερα

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για ύποπτα πρόσωπα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο το μεσημέρι της Δευτέρας 15/07 στην Πέγεια, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ηλικίας 28, 31, και 42 ετών αντίστοιχα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκε περιουσία, όπως κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, γυαλιά, παπούτσια και άλλη περιουσία, για τα οποία τα πιο πάνω πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Την ίδια ημέρα 47χρονη, προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό και κατάγγειλε, ότι ενώ είχε σταθμευμένο το όχημα της σε περιοχή της Πέγειας, άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό γυαλί του οχήματος της και έκλεψαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία αναγνώρισε στην περιουσία που βρέθηκε στο όχημα των τριών συλληφθέντων.

Τα πιο πάνω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE