Ετοιμάζουν Ποτέ για βασικό

Ετοιμάζουν Ποτέ για βασικό

Δυο παιχνίδια μακριά από την νίκη είναι πολλά για την Ομόνοια και ο αγώνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 Οι Ποτέ και Φοφανά είναι απόλυτα έτοιμοι πλέον και η συμμετοχή τους είναι μάλλον σίγουρη στο αρχικό σχήμα της Κυριακής κάτι που θα κάνει ασφαλώς την ομάδα της Ομόνοιας δυνατότερη. Η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στηρίζει πολλά στην καλή παρουσία και του Σκέμπρι και πιστεύει πως μαζί με τον Ποτέ θα είναι ένα πολύ καλό δίδυμο.

Από την άλλη αυτό που θέλει η τεχνική ηγεσία είναι και η αμυντική γραμμή να βελτιωθεί , καθώς η καλή πορεία και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε στηριχθεί στην αμυντική γραμμή. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.