Ρώτησαν τον Μητσοτάκη αν θα στείλει την Φουρέιρα Eurovision – Απρόσμενη… απάντηση! – VIDEO

Ρώτησαν τον Μητσοτάκη αν θα στείλει την Φουρέιρα Eurovision – Απρόσμενη… απάντηση! – VIDEO

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Ελένης με την Κύπρο, φαίνεται πως στην Ελλάδα, επιθυμούν πλέον να την στείλουν και αυτοί στον διαγωνισμό τραγουδιού!   

Αφού κατέπληξε τους πάντες στην Ευρώπη με το «Fuego» πέρσι και φέτος του άφησε άφωνους με την εκρηκτική εμφάνισή της ως guest στο Ισραήλ, οι Ελλαδίτες φαίνεται να θέλουν να εκπροσωπηθούν και αυτοί από την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision.

 Απηχώντας την αγωνία της κοινής γνώμης, ένας YouTuber, ο «επώνυμος αλκοολικός» έστειλε 100 μηνύματα σε celebrities και περίμενε απαντήσεις. Ένας από αυτούς ήταν και ο νέος πρωθυπουργός τον οποίο ρώτησε αν… θα στείλει την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision του χρόνου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να απαντήσει αλλά… χωρίς να δώσει υποσχέσεις.

Πάντως, η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, αντέδρασε σε αυτή την απάντηση μέσω Instagram! 

Το στιγμιότυπο με το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την απάντησή του δείτε το στο πιο κάτω βίντεο στο 9:35

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE