Με δύο προβλήματα η σημερινή προπόνηση του Άρη Θεσσαλονίκης

Με δύο προβλήματα η σημερινή προπόνηση του Άρη Θεσσαλονίκης

Χωρίς τους Χαμζά Γιουνές και Ντάνιελ Λάρσον, που συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης αντίστοιχα, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Άρη.

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Οι Χαμζά Γιουνές και Ντάνιελ Λάρσον συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης αντίστοιχα, για μια ακόμα ημέρα.

Αύριο Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE