Παγκύπριο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλλεΐ – Αρχίζει το θέαμα στην άμμο

Παγκύπριο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλλεΐ – Αρχίζει το θέαμα στην άμμο

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις Beach Volley στη Λεμεσό το πρώτο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.

Ήδη άρχισαν οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχής (μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠΕ). Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου ημερομηνίες θα τελεστεί και το πρώτο πρωτάθλημα Νέων/ Νεανίδων. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικώς στον Ομοσπονδιακό Πρωπονητή Ανδρέα Σαββίδη (95596202) μέχρι την Παρασκευή 19/07/19

Αναμφίβολα και στα δυο πρωταθλήματα το θέαμα θα είναι εξαιρετικό και οι λάτρεις του αθλήματος, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν θα μπορέσουν να το απολαύσουν.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE