Ανακοίνωσε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κύπριου παίκτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωσε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κύπριου παίκτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Απόλλωνα:

«Η Εταιρεία Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Γεωργίου, που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.

Πρόκειται για 28χρονο φόργουορντ/σέντερ (2.01 cm), που έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές μας ομάδες. Έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε να επιστρέψει στον Απόλλωνα.

Η προσθήκη του Μάριου Γεωργίου εντάσσεται στα πλαίσια του στόχου που έχει θέσει η διοίκηση για ενίσχυση του δυναμικού μας με Κύπριους καλαθοσφαιριστές. Πόσο μάλλον για καλούς και αξιόλογους Κύπριους παίκτες.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Γεωργίου στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, στη νέα του θητεία στην ομάδα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE