Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Ακολουθεί Διάσκεψη Προέδρων ΕΚ
Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθη γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα μελών της ΥΚΑΝ Πάφου, που διεξήχθη γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης (16/7) σε διαμέρισμα που διαμένει ζεύγος από το Ηνωμένο Βασίλειο, εντοπίστηκε στη βεράντα ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους περίπου 75 εκατοστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Στήθηκαν με όπλα στη μέση του δρόμου και τον λήστεψαν - Συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο
Επίσης, εντός του διαμερίσματος του 64χρονου και της 59χρονης, εντοπίστηκε σε γυάλινο δοχείο πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων και ποσότητα καφέ συμπαγούς ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης ενός γραμμαρίου καθώς και σπόροι κάνναβης.
Ο 64χρονος ανέφερε ότι τα ανευρεθέντα είναι για δική του χρήση και ακολούθως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Στα ίχνη σπείρας των κατεχομένων που εγκληματεί επανειλημμένα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Στην συνέχεια οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.
Η 59χρονη ανακρίθηκε και δεν προέκυψε τίποτα εναντίον της.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




